Caramelles
L'origen del Grup de Cantaires La Palma data de l'any 1942 i és precisament en la festa de Pasqua de Resurrecció, que amb el cant típic de Caramelles, es fa ressorgir una tradició establerta molts anys abans per diferents grups que ja l'havien donat a conèixer.
Les Caramelles eren cantades solament per homes, ja que anaven dirigides com un constant piropeig a les noies, fent ressaltar les seves virtuts i bellesa i elles hi participaven fent-los donació d'algun o altre obsequi.
Es va encarregar de la direcció, des del primer moment, el jove "aleshores" Esteve Fisas, poc temps abans d'incorporar-se al servei militar.
El Grup de Cantaires actuava tot l'any, alternant Caramelles en la Festa de Pasqua i com a Cor Parroquial a l'Església, on actuaven també les noies.
L'any 1963, degut al contacte musical entre nois i noies, es va creure oportú que aquestes entressin a formar part de la Coral, assolint des d'aleshores una accentuada riquesa en els cants efectuats a cor mixta
Es varen interpretar una gran quantitat de cançons pròpies de la Coral, escrites amb una perfecta rima pel Sr. Jaume Alemany, i no cal dir, musicades pel mateix director. L'any 1967 es celebraren amb una gran festa, les Noces d'Argent del grup, en la qual va participar tot el poble.
Un any després, la Parròquia de la Palma celebrava el 1r. Centenari de la seva erecció i amb aquest motiu, l'Esteve Fisas va compondre una solemne Missa, estrenant-se en aquell dia i continuant-se cantant en les principals festivitats religioses de l'any. Més tard i per mediació de mossèn Anton Deulofeu, rector aleshores de la Parròquia, se'n va gravar un disc compacte.
L'extens repertori de cançons que exhibíem, ens permeté l'admissió a la Federació de Cors de Clavé, poguent des d'aleshores, alternar amb altres corals oferint diversos concerts. L'any 1992 es celebraren amb una extraordinària festa, les Noces d'Or, editant per aquest motiu un "llibre record" amb el títol "Cinquanta anys de Caramelles a la Palma".
Arribant a l'any 2000 i després d'actuar durant 58 anys com a director, l'Esteve Fisas cedeix la direcció de la coral al seu fill Esteve, el qual ja s'havia destacat en la celebració dels cinquanta anys composant una alegre sardana dedicada al seu pare.
Actualment, el grup el formen 38 components, que segueixen amb molta il·lusió la tasca començada fa tants anys, renovant el repertori amb nous ritmes i amb l'afany de conèixer i intercanviar experiències amb altres corals de l'entorn.
Sopranos:
Montserrat Albertí Riba, Pepita Julià Ollé, Meritxell Sabatés Julià, Mercé Tintoré Casas, Glòria Xutclà Serrat, Montserrat Fonts Suau, Pepa Garnés Giberga, Montserrat Lecha Soler i Anna Ollé Tintoré.
Contralts:
Anna M. Roura Palouzié, Montserrat Ollé Planas, Rosa Ollé Planas, Mª Rosa Fort Mateos, Joana Cervera Garcia, Laura Pastor Nolla, Montserrat Cartanyà Rossó, Consol Galindo, Martí Eulàlia Campderrós Salgueiro, Gemma Ollé Planas, Lidia Plaja Garcia, Elisenda Ollé Planas, Rosa Albertí Roca i Montserrat Sellés Reig .
Tenors:
Joan Pi Tintoré, Xavier González Dominguez, Albert Dominguez Dominguez, Joan Tintoré Casas, Antoni Busquet Bosch, Miquel Albertí Roca, Miquel Parareda Bori i Joan Albert Pujol Bosch.
Baixos:
Esteve Fisas Alemany, Lluis Codiñach Cáceres, Joan Gelabert Pallé, Esteve Codiñach Cáceres, Ramón Vinyoles Miqueló, Jordi Artiga Masip i Lluís Pascual Rigol.