CONTACTAR

MIDA DEL TEXT: Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text

Logotip
F21
Portada > Regidories > Educació, Esports i Lleure

Educació, Esports i Lleure

EDUCACIÓ

Les competències municipals en educació són, entre d'altres, la participació en el procés d´escolarització, la cooperació en la construcció i manteniment de l'escola El Solell, la intervenció en els òrgans de participació escolar o l'organització d´activitats pedagògiques i culturals destinades a l'alumnat de la Palma de Cervelló.

La regidoria és responsable dels centres escolars públics, del seu manteniment i de les millores estructurals i funcionals. Col·labora en activitats escolars i extraescolars dels centres, de les associacions de pares. La regidoria també dona suport a l'organització d'activitats culturals dels centres escolars públics.

Gestiona també el servei d'Escola Bressol Municipal, i l’Aula d’Autoformació Pasqual Ollé.

Impulsa també la participació a través del Consell d’infants.

_________________________________________________________________________________________________

OFICINA DE CATALÀ DE LA PALMA DE CERVELLÓ - CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA

El CPNL és un ens públic amb personalitat jurídica pròpia creat el 1989 per la Generalitat de Catalunya i, inicialment, 19 ajuntaments. Té com a objectiu principal promoure l'extensió de l'ús i el coneixement del català, llengua pròpia i oficial dels Països Catalans, en l'àmbit local i bàsicament entre la població adulta.

Les classes de català per a adults del CPNL s’imparteixen des del 1970, i l’Ajuntament de la Palma s’hi va adherir l’any 1998, el mateix any que es va constituir com a municipi.

Què fem?

 • Organització de cursos generals de català per a majors de 16 anys de nivells Inicial (nivell A1), Bàsic (nivell A2), Elemental (nivell B1), Intermedi (nivell B2) i Suficiència (nivell C1), tots amb titulació oficial.
 • Organització de cursos de català de nivells Inicial i Bàsic per a adults en el marc de l'acolliment lingüístic a les persones nouvingudes.
 • Cursos de català presencials, virtuals i en línia.
 • Assessorament lingüístic gratuït (revisió de textos breus) a la població en general de la Palma de Cervelló, particulars, botigues i establiments comercials, empreses, associacions, entitats i organismes.
 • Assessorament lingüístic gratuït a la població en general de la Palma de Cervelló sobre recursos lingüístics, materials lingüístics, drets lingüístics (com fer queixes lingüístiques davant de l'Administració), convalidacions de títols i retolació comercial (instal·lació de nous rètols).
 • Informació sobre els períodes d'inscripció a les proves oficials de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.
 • Campanyes de sensibilització i de dinamització de l'ús del català a la nostra vila.
 • Voluntariat per la llengua: programa de la Generalitat de Catalunya per tal de reforçar el coneixement i estendre l'ús del català. Es tracta de mantenir una conversa en català amb un aprenent/a en una trobada setmanal.

Contacte:

Horari: dimarts i dijous, de 9 a 14 h (atenció al públic, de 12 a 13 h). La resta de dies, podeu trucar al mòbil, enviar un whatss o un correu.
Adreça: Ajuntament de la Palma (c. Sant Cristòfol, s/n)
Telèfon: 634 757 326
C/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
Web: www.cpnl.cat/xarxa/cnlcanametller

________________________________________________________________________________________________

Equipaments:

 • Escola el Solell.
 • Llar d’Infants el Patufet.
 • Aula d’autoformació Pasqual Ollé.

Regidora:

 • Míriam Díez Piñol

Tècnics:

 • Conserge de l'escola: Jordi Benito
 • Empresa gestora de la Llar d’Infants.
 • Mònica Mas (Aula d’autoformació Pasqual Ollé).

ESPORTS

El Servei d’Esports de la Palma engloba per una banda, les Instal·lacions i espais complementaris a l’activitat esportiva del Municipi, per un altre banda, totes  les Entitats Esportives registrades o no al municipi que fan activitat esportiva al municipi, i per últim, totes les Activitats i esdeveniments esportius que es desenvolupen al municipi.

Per a donar tot els serveis disposa de les següents instal·lacions: Pavelló Poliesportiu (PAV2) , Camp Municipal de Futbol (2 camps de F7 i 1 de F11), Piscina Aire Lliure (1 vas de 25x12,5m i 1 de 12m2), Sala de Fitness, 2 sales d’activitats dirigides, sala de sauna i hidromassatge, rocòdrom.

Les instal·lacions comprenen més de 3000m2 i donen servei a l’Esport Federat (Club de Bàsquet, Club de Futbol Sala, Club de Voleibol, Club de Futbol i Club de Taekwondo), Esport Salut (Activitats Dirigides, Sala de  fitness i zona de sauna/hidromassatge), Esport en edat escolar (Escola Esportiva Municipal i cursets de natació) i Esport recreatiu (Tornejos Festa Major, etc..).

Adreça: C/ Canigó, 9

Telèfon: 93 672 01 88

Correu-e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Horaris: Hivern de 9 h a 13 h i 15 h a 23.30 h i estiu 9 h a 23 h.

Regidora d'Esports: Míriam Díez Piñol

Tècnic d'Esports: Roger Soler Cos

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de la Palma de Cervelló

c/ Sant Cristòfol, s/n.

Telèfon: 93.672.02.02 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-5831301-F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona