CONTACTAR

MIDA DEL TEXT: Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text

Logotip
Balls populars
Portada > Regidories > Comunicació

Comunicació

Donar-se d'alta al canal de Whatsapp i Telegram
Donar-se d'alta al canal de Whatsapp i Telegram

La Regidoria de Comunicació treballa per transmetre i comunicar als palmarencs i palmarenques els projectes i les activitats que l'Ajuntament porta a terme des de les diferents àrees municipals.

Des del Servei de Premsa s'elabora la revista municipal La Veu, que es distribueix gratuïtament a totes les llars de la Palma, i el Calendari trimestral d’activitats, que es pot trobar als equipaments públics i comerços de la vila i es distribueix a totes les llars de la Palma. Es treballa també en d'altres publicacions i campanyes d'informació que promouen les regidories. Enllaç al Calendari Trimestral

Des d'aquesta àrea es porten a terme un conjunt d'activitats que  es concreten en la redacció de notes i convocatòries de premsa i mitjans de comunicació. Durant l'any es presenten als mitjans iniciatives locals com el “Xapulina Roc” o el festival “la Cultura va la Font”, que cada any tenen un abast més important. S'informa també de l'activitat quotidiana municipal (obres, concursos, agenda, etc.).

L'activitat comunicativa municipal es concreta també amb l'ús d'Internet, amb el web municipal, amb l’objectiu de facilitar l'accés dels ciutadans a la vida municipal i també de donar a conèixer el poble de la Palma de Cervelló arreu del món. També es té presència a les xarxes socials com Facebook, Twitter i Instagram. L'any 2020 es va crear un canal de Telegram i un altre de Whatsapp.

Link al Facebook de l'Ajuntament

Link al Twitter de l'Ajuntament

Link a l'Instagram de l'Ajuntament

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Per donar-se d’ALTA al canal de Whatsapp de l’Ajuntament, guarda en la teva agenda de contactes el telèfon 621 201 229 amb el nom Comunicació de l’Ajuntament de la Palma.  Envia un missatge per WhatsApp amb la paraula ALTA.  Et confirmarem l’alta amb un missatge de benvinguda.  Aquest és un servei unidireccional i, per tant, no es generen converses. Els missatges en cap cas s’han de contestar.  Si desitges contactar amb l'Ajunta- ment, truca al tel. 93 672 02 02 o envia un correu-e a: (Necessites javascript per veure aquest correu-e).  Aquest servei es realitzarà a través d’una llista de difusió, per tant, la comunicació serà de l’Ajuntament cap als ciutadans. Com que es tracta d’una llista, i no un grup, ningú podrà veure ni obtenir el teu telèfon.  Per donar-te de baixa, envia un missatge amb la paraula BAIXA.  
Per unir-te al canal de Telegram de l’Ajuntament, busca: /ajlapalma i clica: Afegeix-m’hi.

La Palma TV, és una eina consolidada amb molts anys de bagatge comunicatiu. Disposa d'una àmplia i consolidada programació, a més d'uns serveis informatius de gran rigor. És també una emissora que integra les noves tecnologies, amb un servei de recopilació de videos al youtube. Enllaç al youtube de La Palma TV

Equipaments:

   - Estudi de La Palma TV. c/ Sant Jordi, 1

Tècnic:

   - Marc González. Tècnic TV.

Responsble de premsa i comunicació, coordinador de continguts de la web municipal i de les xarxes socials, coordinador i disseny de la revista municipal i l’agenda trimestral.

   - Jordi Roig. (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Regidor de Comunicació: Roc Sanarau Peris

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de la Palma de Cervelló

c/ Sant Cristòfol, s/n.

Telèfon: 93.672.02.02 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-5831301-F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona