CONTACTAR

MIDA DEL TEXT: Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text

Logotip
Sardanes
Portada > Memòria Digital

Memòria Digital

Memòria Digital de la Palma

A la Palma, l'Ajuntament des de l'àrea de Cultura ha creat la Memòria Digital, per recollir els documents que mostren la nostra història i la història de la nostra gent a través de la fotografia. Ja se n'han recollit unes 3.000, que van des de començaments del segle XX fins a l'actualitat, i que retraten persones i paisatges, edificis, vehicles i equipaments municipals. Els grups escolars, els equips esportius. I un llarg etcètera d'activitats socials, des de processons a desfilades, des del teatre a les múltiples activitats voluntàries, a l'Aliança, al futbol, a les festes majors, a la cultura popular...

Fins al moment, s'han creat deu fons, cadascun amb fotografies i documents d'una persona o família. Les imatges estaran a disposició de qui les vulgui consultar.

Hi ha un enllaç a internet, gràcies a l’Oficina de patrimoni Cultural de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona, on podrem veure  una exposició virtual amb les imatges més destacades.

Enllaç a l'Arxiu Municipal de la Palma

Esperem que més palmarencs i palmarenques us animeu a portar aquelles fotografies de la Palma que guardeu en els calaixos i que poden il·luminar el nostre passat col·lectiu.

Telèfon: 93 672 06 95

Correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de la Palma de Cervelló

c/ Sant Cristòfol, s/n.

Telèfon: 93.672.02.02 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-5831301-F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona