CONTACTAR

MIDA DEL TEXT: Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text

Logotip
F19
Portada > Entitats > Cultura > Associació de Joves de la Palma

Associació de Joves de la Palma

Associació de Joves
Associació de Joves

President: Pau Domènech
Secretària: Carla Aguirre
Telèfon: 663094029
Correu-e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

L'Associació de Joves de la Palma és una entitat formalment força nova, però de manera informal va començar a funcionar l'any 1998, organitzant el primer Aplec al Pla de Sant Joan, amb el nom de Comissió Aplec al Pla de Sant Joan. Actualment, pretén participar en l'organització de diferents activitats, tot i que l'Aplec en continua essent la seva columna vertebral. Dins de l'Aplec es realitza també el concert "Xapulina Roc".

Com a entitat creada per joves i per als joves, els de l'AJLP volem tenir en compte l'opinió de tots aquells que tingueu alguna proposta en ment, als que no us sembla bé el que fem i voleu canviar-ho, als que només us vulgueu informar, etc. En definitiva, volem saber què pensa el jovent de la Palma (i Corbera evidentment). Recordem que l'entitat està sempre oberta a noves incorporacions que tinguin ganes de treballar per al poble i implicar-se en les activitats que muntem i siguin majors de 18).

Als que simplement vulgueu aportar el vostre granet de sorra (ja sigui portant noves idees, expressant dubtes o queixes o proposant millores per al que fem) us recordem que l'AJLP és oberta a tothom. Hi esteu tots convidats!

 

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de la Palma de Cervelló

c/ Sant Cristòfol, s/n.

Telèfon: 93.672.02.02 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-5831301-F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona