CONTACTAR

MIDA DEL TEXT: Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text

Logotip
Camí Can Vidal
Portada > Actualitat > Notícies > L'Oficina de Català de la Palma de Cervelló participa en la Festa x la Solidaritat 2023

L'Oficina de Català de la Palma de Cervelló participa en la Festa x la Solidaritat 2023

27/11/2023

Els alumnes del Bàsic 1 i de l’Elemental 1 de la Palma organitzen un tastet gastronòmic per a la població i un estand amb jocs en català

El 25 de novembre, alumnes dels cursos de català per a adults dels nivells Bàsic 1 i Elemental 1 de l’Oficina de Català de la Palma de Cervelló, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), han participat activament, organitzant un tastet gastronòmic i un estand amb jocs en català, en la Festa x la Solidaritat 2023 que ha organitzat l’ajuntament de la població.


Han ofert plats típics de Tunísia, del Marroc, de l’Argentina, de Romania i de Catalunya, que han estat molt ben rebuts per la població. Els alumnes, a part de donar a conèixer els seus països a través de la gastronomia, també han participat activament en una festa del poble, que ajuda a cohesionar socialment la vila i han practicat el català a l’hora de parlar amb els veïns i explicar-los d’on venen, on viuen i com han fet els plats.


A més, l’Oficina de Català de la Palma de Cervelló també hi ha disposat un estand amb jocs en català, perquè els palmarencs poguessin passar una bona estona jugant en català. Aquesta acció està emmarcada en la campanya del Totjoc del CPNL, que promou el joc i la joguina en català i disposa d’un cercador on es poden trobar els jocs en llengua catalana existents i les botigues d’arreu de Catalunya on es poden trobar.


A part d’altres entitats palmarenques, el CPNL també ha estat present a la festa, amb les tècniques de normalització lingüística Núria Valldeperas i Cristina Carreras, que han aprofitat l’esdeveniment per poder parlar de manera distesa amb els alumnes i els voluntaris del Voluntariat per la llengua i donar a conèixer els cursos i el Voluntariat a la resta de la població.

Arxivat a: General, Históric, Institucional
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de la Palma de Cervelló

c/ Sant Cristòfol, s/n.

Telèfon: 93.672.02.02 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-5831301-F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona