CONTACTAR

MIDA DEL TEXT: Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text

Logotip
F16
Portada > Actualitat > Notícies > Èxit d’inscripcions als cursos de català per a adults de la Palma de Cervelló

Èxit d’inscripcions als cursos de català per a adults de la Palma de Cervelló

10/10/2023

Aquest setembre del 2023, l’Oficina de Català de la població ha registrat un dels índexs més alts d’inscripcions en aquesta població del Baix Llobregat

Un cop acabades les inscripcions als cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) del primer trimestre del curs 2023-2024, l’Oficina de Català de la Palma de Cervelló, que pertany al Centre de Normalització Ca n’Ametller (CNL), fa balanç dels resultats obtinguts.

Al setembre s’han ofert a la població dos cursos presencials: al curs Bàsic 1 s’hi han inscrit 14 alumnes, i a l’Elemental 1, 13. Són unes xifres que poques vegades s’havien assolit a la Palma, una població de 3.000 habitants, de fet, el poble més petit consorciat al CPNL.

El curs Bàsic està destinat a persones que s’inicien en la llengua, i permet comprendre i utilitzar oralment i per escrit les frases i expressions més usuals en situacions comunicatives bàsiques quotidianes; i l’Elemental és el curs de continuïtat del Bàsic que permet a l’alumnat comunicar-se amb un alt grau d’autonomia oral i escrita en situacions diverses, tant personals com professionals.

L’èxit de la convocatòria es deu a la gran implicació dels agents socials, culturals i econòmics, a l’interès de la població nouvinguda per aprendre i incorporar el català a les seves vides, i a la feina que durant el curs passat van dur a terme a la vila les dues tècniques implicades: Cristina Carreras i Núria Valldeperas.

Arxivat a: General, Históric, Institucional
Collage la Palma èxit inscripcions
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de la Palma de Cervelló

c/ Sant Cristòfol, s/n.

Telèfon: 93.672.02.02 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-5831301-F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona