CONTACTAR

MIDA DEL TEXT: Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text

Logotip
Camí Can Vidal
Portada > Actualitat > Notícies > Circuit d'orientació de La Palma de Cervelló

Circuit d'orientació de La Palma de Cervelló

15/09/2023

Els circuits d'orientació són recorreguts permanents de manera que cadascú pot realitzar-los en qualsevol moment. Per seguir-los, cal un mapa que es pot descarregar en aquest web. Cal recordar que és necessària l’ajuda d'una brúixola o un mòbil (als enllaços d'aquesta pàgina trobareu els mapes amb tota la informació com ara el lloc d'inici, les fites, etc.).

Els circuits d'orientació són recorreguts permanents de manera que cadascú pot realitzar-los en qualsevol moment. Per seguir-los, cal un mapa que es pot descarregar en aquest web. Cal recordar que és necessària l’ajuda d'una brúixola o un mòbil (als enllaços d'aquesta pàgina trobareu els mapes amb tota la informació com ara el lloc d'inici, les fites, etc.). Els circuits es poden fer de forma competitiva puntuant el temps, però també es poden fer de manera lúdica en família o en grup d'amics.

L'objectiu del Circuit Permanent d'Orientació és facilitar l'aprenentatge d'aquesta modalitat esportiva i oferir una activitat de lleure en família. També és la millor manera de descobrir La Palma de Cervelló amb l'al·licient de fer treballar l'enginy i els dots d'orientació. El circuit d'orientació no només posa a prova la condició física sinó també la capacitat de concentració i orientació fomentant l'estimació i el respecte per la natura.

Els microsprints adapten la cursa d'orientació a un espai reduït. A La Palma de Cervelló, els tres microsprints estan dintre del nucli, per passar una bona estona posant a prova l'enginy de tota la família i per aconseguir el millor resultat o esbrinar qui del grup d'amics té més bona orientació. És també un esport molt accessible on la part mental s'iguala a la part física, permetent així que hi puguin participar persones de totes les edats i condicions.

Els circuits de La Palma de Cervelló permeten descobrir una nova destinació molt ben comunicada als grans centres urbans; a mitja hora de Barcelona i amb un circuit permanent i sempre a punt per utilitzar-se. L'encant d'aquests circuits és que es desenvolupen en un nucli sense trànsit rodat i en un entorn que respecta l'arquitectura tradicional de la zona; fent del terreny de joc un atractiu per si mateix. Es poden descarregar els mapes directament des d'aquesta pàgina web sense dependre dels horaris de cap establiment.

Arxivat a: General, Históric, Institucional

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de la Palma de Cervelló

c/ Sant Cristòfol, s/n.

Telèfon: 93.672.02.02 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-5831301-F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona