CONTACTAR

MIDA DEL TEXT: Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text

Logotip
F21
Portada > Actualitat > Notícies > Programa de la Festa Major 2023 de La Palma de Cervelló

Programa de la Festa Major 2023 de La Palma de Cervelló

01/08/2023

Ja tenim aquí el programa de la Festa Major 2023 de La Palma de Cervelló! Enguany portem un programa que esperem que us faci sortir al carrer i gaudir d'aquesta festivitat amb la família i les amistats

Ja tenim aquí el programa de la Festa Major 2023 de La Palma de Cervelló! Enguany portem un programa que esperem que us faci sortir al carrer i gaudir d'aquesta festivitat amb la família i les amistats. Activitats esportives, culturals, concursos, balls populars, festes...

Durant aquesta setmana rebreu el fulletó als vostres domicilis. Des del Govern volem demanar-vos disculpes pel poc marge d'entrega abans de l'inici de la Festa Major; l'any que ve, amb més temps per organitzar-nos, podrem fer l'entrega amb més antelació.

De la mateixa manera, volem aprofitar l'ocasió per agrair a tots els voluntaris, entitats i organitzacions que dediqueu el vostre temps de forma altruista a fer possible la Festa Major de La Palma de Cervelló.

Arxivat a: General, Históric, Institucional
Portada FM23

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de la Palma de Cervelló

c/ Sant Cristòfol, s/n.

Telèfon: 93.672.02.02 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-5831301-F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona