CONTACTAR

MIDA DEL TEXT: Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text

Logotip
f4
Portada > Actualitat > Notícies > Els ajuntaments de Corbera de Llobregat i la Palma de Cervelló demanen mantenir el tercer grup de primer d’ESO a l’Institut Can Margarit.

Els ajuntaments de Corbera de Llobregat i la Palma de Cervelló demanen mantenir el tercer grup de primer d’ESO a l’Institut Can Margarit.

25/05/2023

El dilluns 22 de maig es va reunir el Consell Escolar Municipal de Corbera de Llobregat per parlar de la situació generada pels canvis en l’oferta de grups pel curs 2023-2024. Es va acordar fer arribar als Serveis Territorials del Departament d’Educació els següents punts:

- El Consell Escolar Municipal de Corbera de Llobregat expressa el seu rebuig a la manera com el Departament d’Educació ha resolt la modificació de la distribució dels grups.

- El Consell Escolar Municipal sol·licita que es repensi l’oferta de sis grups a 1r d’ESO i se'n faci una oferta el setè a l’INS Can Margarit, atès que: la reducció de recursos atempta contra els drets de l’alumnat a una educació equitativa i de qualitat, que atengui les seves necessitats acadèmiques, emocionals i personals; perjudica el centre pel que fa a la gestió de professorat i la manca de recursos. Demanem que es redueixin les ràtios a primer d’ESO.

- Exigim que es tingui en compte les vies de participació i que les decisions siguin acordades amb la comunitat educativa, així com que es respecti la feina dels professionals del territori (Corbera de Llobregat i la Palma de Cervelló).

- Que es doni resposta a aquest escrit i s’atengui aquestes demandes de la comunitat educativa de Corbera de Llobregat i la Palma de Cervelló, reunida en sessió extraordinària del Consell Escola Municipal.

Les regidories d’Educació de Corbera de Llobregat i la Palma de Cervelló han fet arribar aquestes demandes als Serveis Territorials i han demanat una reunió amb el seu director per complir amb la petició de rebre resposta.

Arxivat a: General, Históric, Institucional
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de la Palma de Cervelló

c/ Sant Cristòfol, s/n.

Telèfon: 93.672.02.02 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-5831301-F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona