CONTACTAR

MIDA DEL TEXT: Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text

Logotip
f11
Portada > Actualitat > Notícies > Aprovada una moció per millorar el servei de correus a la Palma

Aprovada una moció per millorar el servei de correus a la Palma

27/01/2023

En el ple ordinari celebrat el 4 de novembre de 2022 es va aprovar una moció, presentada per Junts per la Palma, per la millora del servei de correus a la Palma.

Els usuaris tenen dret a la prestació d’un servei de qualitat prestat de forma permanent, en tot el territori nacional i a preus assequibles. L’Estat ha de garantir mitjançant la designació d’un operador i l’establiment de mitjans i garanties suficients, l’adequat compliment de les obligacions de servei públic del servei postal universal.

Al Municipi de la Palma de Cervelló no es compleix, l’horari és reduït i el servei postal no és complet, falten ordinadors a l’oficina del municipi. Aquestes mancances suposen importants greuges que impedeixen que la ciutadania tingui oportunitat de fer ús d’un servei essencial en condicions acceptables.

  • A tal efecte, l’Ajuntament ha denunciat davant de la Generalitat de Catalunya i davant de l’administració de l’Estat els incompliments de servei, les deficiències creixents en la seva prestació i la tipologia de situacions i de problemàtiques que aquesta forma de fer del tot inadequada per part de Correus (Sociedad de Correos y Telégrafos de España S.A.), origina als veïns i a les veïnes de la Palma.
  • Ha instat a la Sociedad Estatal de Correos y Telégrafos S.A. a ampliar l’horari d’atenció als usuaris i implementar els mitjans materials necessaris per poder fer qualsevol mena d’enviament.
  • I ha notificat els acords del plenari a la Delegació del Govern, a la Sociedad Estatal de Correos y Telégrafos S.A. I en fa difusió a tots els mitjans de comunicació de l’Ajuntament.
Arxivat a: General, Históric, Institucional
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de la Palma de Cervelló

c/ Sant Cristòfol, s/n.

Telèfon: 93.672.02.02 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-5831301-F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona