CONTACTAR

MIDA DEL TEXT: Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text

Logotip
Els secrets
Portada > Actualitat > Notícies > Prohibició de fer foc

Prohibició de fer foc

21/03/2019

El passat divendres dia 15 de març es va iniciar la prohibició de fer foc sense autorització en terrenys forestals així com en la franja de 500 metres que els envolta. Es tracta d’una mesura decretada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya que pretén minimitzar el risc d’incendis forestals. Aquesta prohibició romandrà vigent fins al dia 15 d’octubre.

La normativa estableix que no es poden cremar restes de poda ni d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria sense una autorització del Departament d’Agricultura. Tampoc es poden fer focs d’esbarjo ni d’altres relacionats amb l’apicultura.

Així mateix, queda prohibit llençar objectes encesos i abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser la causa de l’inici d’un foc. Tampoc es permet llançar coets o focs d’artifici ni utilitzar bufadors o similars en obres que s’estiguin duent a terme en vies de comunicació que travessen terrenys forestals.

Arxivat a: General, Históric, Institucional
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de la Palma de Cervelló

c/ Sant Cristòfol, s/n.

Telèfon: 93.672.02.02 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-5831301-F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona