CONTACTAR

MIDA DEL TEXT: Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text

Logotip
F13
Portada > Actualitat > Notícies > Visor de fauna del parc de l’Ermita del Pla de Sant Joan.

Visor de fauna del parc de l’Ermita del Pla de Sant Joan.

16/12/2021

Visor de fauna elaborat per l'Institut Català d'Ornitologia (ICO) al qual podreu consultar les espècies d'ocells observades al parc de l’Ermita del Pla de Sant Joan.

L'anàlisi de les dades recollides als informes de tots els municipis de l'AMB ens ha permès saber que a la Xarxa de Parcs Metropolitans es poden analitzar més del 90% de tots els ocells de l’àrea metropolitans de Barcelona i quasi el 70% de tota Catalunya. Aquestes dades reforcen la importància dels parcs metropolitans en l’àmbit ambiental; ja que es posa de manifest que són espais on moltes d’aquestes aus, moltes d’elles espècies protegides, troben refugi i aliment i ens presten serveis ambientals diversos com el control de poblacions d’insectes que podrien esdevenir plagues.

Des de l’AMB hem incorporat la dada d’espècies analitzades com un indicador de biodiversitat als parcs i platges metropolitans, fet que ens permetrà avaluar al llarg del temps el resultat de les mesures que portem a terme des de la gestió per potenciar la biodiversitat en aquests espais.

Tutorial del visor de fauna

Arxivat a: General, Históric, Institucional
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de la Palma de Cervelló

c/ Sant Cristòfol, s/n.

Telèfon: 93.672.02.02 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-5831301-F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona