CONTACTAR

MIDA DEL TEXT: Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text

Logotip
f11
Portada > Actualitat > Notícies > Formulari de preinscripció al Casal d'Estiu de la Palma de Cervelló 2020

Formulari de preinscripció al Casal d'Estiu de la Palma de Cervelló 2020

11/06/2020

La intenció de l’Ajuntament de la Palma és fer un casal d’estiu amb totes les garanties de seguretat que demana la situació que vivim actualment.

Per a conèixer quantes persones estarien interessades a participar del casal, s’ha creat una enquesta que es pot respondre fins al 17 de juny i que servirà també de preinscripció al casal.

Totes les propostes d’activitats tindran la supervisió de l’equip directiu de l’AEC La Trampolina i d’un responsable higienicosanitari format expressament per la Generalitat de Catalunya en temes de la Covid-19 i mesures de seguretat i protecció.

Aquest estiu, el casal farà activitats dins de l'Escola El Solell, així com d'altres espais municipals: zona dels horts i el riu, la font del marge i diverses localitzacions de l'entorn. No es faran activitats fora del municipi.

El casal va dirigit als infants nascuts entre el 2008 (6è) i el 2017 (P3). Hem de tenir present que hi haurà un nombre limitat de places, els grups d’activitats tindran una ràtio d’un monitor per cada deu infants i no es podran ajuntar amb altres grups del casal per dur a terme les diferents activitats.

Us proposem un casal ple d’activitats, com per exemple gimcanes, jocs de cooperació, jocs d’aigua, jocs d’orientació, tallers, festes de l'escuma i moltes altres activitats lúdiques dutes a terme amb tota la seguretat possible.

Recordem que, per poder realitzar el casal, hi haurà d’haver un mínim de 30 infants inscrits per setmana.

Enllaç al formulari

Arxivat a: General, Históric, Institucional
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de la Palma de Cervelló

c/ Sant Cristòfol, s/n.

Telèfon: 93.672.02.02 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-5831301-F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona