CONTACTAR

MIDA DEL TEXT: Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text

Logotip
F14
Portada > Actualitat > Notícies > Ajudem a la ciutadania a fer tràmits en línia

Ajudem a la ciutadania a fer tràmits en línia

10/06/2020

Les autoritats estan adoptant mesures de tot ordre de suport a les famílies, les empreses i els/les autònoms/es adreçades a minimitzar l’impacte social i econòmic derivats de l’estat d’alarma per COVID19.

Per poder beneficiar-se de totes aquestes mesures els ciutadans/es, empresaris/àries i autònoms/es, necessiten fer tràmits i requereixen de documentació que han de facilitar diferents administracions.

La realització de tràmits de forma telemàtica amb l’administració exigeix de coneixements, sistemes d’autenticació i habilitats que molts ciutadans i ciutadanes no tenen assolits. Donar-los suport en aquesta relació telemàtica és l’objectiu d’aquest servei que Diputació de Barcelona activa amb caràcter extraordinari.

Dades bàsiques del servei
Telèfon: 934 020 606 / Mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)  
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 18h

Arxivat a: General, Históric, Institucional
SetDiba
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de la Palma de Cervelló

c/ Sant Cristòfol, s/n.

Telèfon: 93.672.02.02 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-5831301-F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona