CONTACTAR

MIDA DEL TEXT: Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text

Logotip
f4
Portada > Actualitat > Notícies > Al·legacions de l'Ajuntament de la Palma al Tribut Metropolità

Al·legacions de l'Ajuntament de la Palma al Tribut Metropolità

08/01/2020

En el Ple Ordinari del Consell Metropolità del 17 de desembre de 2019, els ajuntaments de la Palma de Cervelló, Santa Coloma de Cervelló, Pallejà i Castellbisbal, degut a què no es van atendre les al·legacions presentades, ens vam aixecar a l'hora de les votacions de l’aprovació definitiva del Tribut Metropolità davant la impossibilitat de fer la votació nominal i d’aquesta manera fer visible el nostre desacord.

Aquestes al·legacions preveien una sèrie de millores en benefici de la ciutadania com ara bonificar les famílies amb les rendes més baixes, al comerç local i als habitatges de menys valor cadastral, així com un seguit de compromisos per marcar un termini, el més breu possible, en la millora del transport públic en els municipis que ens hem incorporat a la zona tarifaria 1, deficitaris d’aquest servei públic i la incorporació immediata de la tarifació social en els títols de caire social.

 

En el document adjunt es mostren aquestes al·legacions.

Arxivat a: General, Históric, Institucional

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de la Palma de Cervelló

c/ Sant Cristòfol, s/n.

Telèfon: 93.672.02.02 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-5831301-F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona