CONTACTAR

MIDA DEL TEXT: Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text

Logotip
La Palma
Portada > Actualitat > Notícies > A partir del 16 d'octubre, es pot sol·licitar la comunicació de crema

A partir del 16 d'octubre, es pot sol·licitar la comunicació de crema

25/10/2019

Durant el període comprès entre el 16 d'octubre de 2019 i el 14 de març de 2020, les persones que tinguin previst fer foc per la crema de restes vegetals procedents de treballs agrícoles, ho han de comunicar prèviament a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de la Palma de Cervelló mitjançant la presentació d'una sol·licitud de comunicació de cremes agrícoles.

Fora d'aquest període, queda totalment prohibit realitzar activitats amb risc d'incendi forestal. Tot això, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació pot autoritzar, de manera extraordinària, realitzar determinats treballs i activitats que suposen un risc d'incendi forestal. 

Arxivat a: General, Históric, Institucional
Crema
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de la Palma de Cervelló

c/ Sant Cristòfol, s/n.

Telèfon: 93.672.02.02 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-5831301-F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona