CONTACTAR

MIDA DEL TEXT: Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text

Logotip
La Palma
Portada > Actualitat > Notícies > Autoritzacions de cremes

Autoritzacions de cremes

14/03/2017

A partir del 15 de març s'inicia el període de prohibició per fer foc en terreny forestal i els 500 metres que l'envolten.  S'activa el servei d'autoritzacions cremes col·lectives pels ajuntaments. Per realitzar activitats amb risc d'incendi forestal en aquestes zones s'ha de sol·licitar autorització al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, mitjançant les Oficines Comarcals, i un cop informat favorablement pels Agents Rurals, els sol·licitants podran realitzar l'activitat en un període i condicions concretes.

Per tal de facilitar la tramesa de les autoritzacions per realitzar cremes de restes vegetals i brancatge de caràcter agrícola, s'estableix un servei perquè els ajuntaments puguin lliurar aquests des dels seus consistoris, mitjançant l'Administració Oberta de Catalunya amb l'Extranet de les Administracions de Catalunya (EACAT).

Arxivat a: General, Históric, Institucional
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de la Palma de Cervelló

c/ Sant Cristòfol, s/n.

Telèfon: 93.672.02.02 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-5831301-F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona